Trailrijden

Tijdens de trails kunt u genieten van de natuur en het avontuur en dit alles op de rug van één van onze brave paarden. Onze zéér rustige en western aangereden paarden zijn superbraaf en gehoorzaam en zullen u geen haarbreed in de weg leggen, want zij genieten zelf ook van de buitenrit.

Deze trails voeren u langs de mooiste plekjes van Nationaal park Drents-Friese Wold. Tijdens de grote pauze onderweg, om de paarden te verzorgen en de ruiters te laten rusten, wordt er altijd een picknick georganiseerd.

Natuurlijk mag u uw eigen paard meenemen om een buitenrit te maken. In verband met de faciliteiten, gedurende de meerdaagse arrangementen, willen we graag dat u dit van tevoren meldt.

LET OP: het startpunt van de trails is Camping Diever. Bij de meerdaagse arrangementen verblijft u in een blokhut op deze camping. Wilt u helemaal in westernstijl? Informeer dan naar de mogelijkheden om te verbijven in een van de echte Amerikaanse loghomes.In overleg is maatwerk altijd mogelijk.

Arrangementen
De Trapper ranch biedt diverse mogelijkheden om uw vakantie met paard zorgeloos door te brengen.

DAGTRAIL: Aankomst op de lokatie om 09.30 uur, welkomstdrankje en kennismaking daarna paarden indelen, poetsen en opzadelen. Dan volgt een avontuurlijke zwerftocht door het Nationaal Park met onderweg een picknick. Rond 17.00 uur komen we op de lokatie terug, we verzorgen de paarden en we sluiten af met soep en stokbrood.

WEEKEND : Stationair weekend met aankomst op vrijdag tussen 18.00 -19.00 uur. Welkomstdrankje en kennismaking met aansluitend een maaltijd en als het weer het maar even toelaat mag een barbeque natuurlijk niet ontbreken. 2 dagtochten - 2 overnachtingen - volpension. Zondag na het avondeten nemen we afscheid.

LANGE MIDWEEK : Dit arrangement begint op maandag, aankomst 18.00 - 19.00 uur, welkomstdrankje en kennismaking met aansluitend een maaltijd. 3 dagtochten - 3 overnachtingen - volpension. Donderdagavond na de maaltijd nemen we afscheid.

home       omgeving     arrangementen     lessen     faciliteiten     tarieven     actueel     foto's     contact     links
links
home
links